Emma ~ životopis

28. října 2008 v 18:08 | Avril* |  Emma Watson
Emma Watson ~ životopis

pixelkyRodné jméno: Emma Charlotte Duerre Watson
pixelkyDatum narození: 15. dubna 1990
pixelkyMísto narození: Oxford, Anglie,
pixelkyZemě: Velká Británie
pixelkyZnamení: beran
pixelkyVýška: asi 160 cm
pixelkyBarva očí: hnědá
pixelkyBarva vlasů: "špinavá" blond
pixelkySourozenci: mladší bratr
pixelkyZáliby: debaty,
pixelkyDomácí mazlíčci: kočky Bubbles a Domino



Oblíbené:
film: Hříšný tanec, Gladiátor, Shrek, Dannyho parťáci, Shawshank Redemption
herci: Brad Pitt, John Cleese
herečky: Julia Roberts, Emma Thompson
hudba: Bryan Adams, Suzanne Vega, Dido, Samantha Mumba
barva: světle modrá
sporty: tenis, hokej, basketball
předmět: kreslení
líbí se jí: princ William, Brad Pitt
kniha o Harrym: Harry Potter a Vězeň z Azkabanu
postava z HP: Hagrid
olíbené jídlo: italské (těstoviny, pizza,...) a čokoláda
famfrpálová pozice, kde by chtěla hrát: chytač
scéna z Kamene mudrců: s trolem
kouzlo z Kamene mudrců: Petrificus totalus
filmový trik z Kamene mudrců: hořící Snape při famfrpálu

Neoblíbené:
hudba: klasická hudba a opera
předmět: zeměpis, matika, latina
jídlo: zelenina
scéna z filmu: obětí s Harrym (Danem)

Kam si napsat o autogram:

Emma Watson
c/o HP Production
Leavesden Studios
P.O.Box 3000
Leavesden, Herfordshire
WD2 7LT

United Kingdom Emma Watson
c/o Harry Potter production
Leavesden Studios
PO Box 3000
Leavseden, Hertfordshire WD2 7LT, UK
Životopis:
Emma Charlotte Duerre Watsonová se narodila 15.dubna 1990 v Oxfordshire v Anglii. Její rodiče - právníci Jacqueline a Chris - jsou rozvedeni, ona žije s matkou a o tři roky mladším bratrem Alexem. Ráda hraje hokej rounders, tenis a je upovídaná stejně jako Hermiona. Emma sbírala své herecké zkušenosti v různých divadelních představeních už od malička. V sedmi letech vyhrála hlavní cenu ve školní soutěži v recitaci poezie. Se svou (zatím nejznámější) filmovou postavou má prý společnou lásku ke kočkám, takže doma má dvě kočky, kterým říká Bubbles a Domino. Nejhroznější filmová scéna prý pro ní byla, když musela políbit žabáka Trevora. Ne snad proto, že by se ho štítila, ale měla v té scéně na spolužáka Nevilla Longbottoma, kterému žabák patřil, vrhnout nenávistný pohled. Jenže místo toho se pokaždé rozesmála a scéna se točila osmkrát. Ačkoli má ve filmu husté hnědé vlasy, ve skutečnosti je blondýna. Mezi její nejméně oblíbené předměty patří Matematika a zeměpis. Kamarádi jí říkají Em. Její nejoblíbenějsí herci jsou Julia Roberts, Sandra Bullock, Goldie Hawn, John Cleese.

Filmografie:
2008 Harry Potter a Princ dvojí krve
2007 Harry Potter a Fénixův řád
2005 Harry Potter a Ohnivý pohár
2004 Harry Potter a Vězeň z Azkabanu
2002 Harry Potter a Tajemná komnata
2001 Harry Potter a Kámen mudrců
 


Anketa


Aktuální články

Reklama